Sessió participativa sobre el pla de mobilitat

untitled

L’Ajuntament de Premià de Mar està promovent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, els treballs d’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) del municipi. Aquest pla definirà quines estratègies i accions s’han de desenvolupar al nostre poble en els pròxims anys per aconseguir un model de mobilitat sostenible, segur i integrador.

Quan parlem de mobilitat ens referim als desplaçaments a peu, en vehicle privat, transport públic col·lectiu o en bicicleta, als aparcaments, a la seguretat viària o a la qualitat ambiental de la ciutat. En tots aquests temes, la ciutadania hi té molt a dir.

Per aquest motiu s’ha dissenyat un procés participatiu que, té com a objectius:

  • Donar a conèixer la situació actual de la mobilitat en el municipi i complementar-la amb aportacions de la ciutadania.
  • Donar a conèixer i posar a debat una proposta tècnica de propostes d’actuació elaborades per l’equip redactor del pla, per tal de validar-les i complementar-les amb possibles millores.

Així doncs us convidem a participar en l’acte de presentació i debat de la diagnosi de Pla de Mobilitat que tindrà lloc al Centre Cívic (carrer Esperança, 19) el dijous 15 de setembre a les 19.30 h.

La vostra participació és imprescindible, us hi esperem!

Deixa un comentari